Jullie komen toch ook? Na de kaartverkoop van de revue: De WHC Haring-party!

27 oktober is het zover, dan gaan we bij WHC los met de haring-party, dit feestje is voor iedereen van blauw-geel tot groen-geel gekleed en van jong tot oud !!Waar het allemaal mee begonnen is, is de wedstrijd vorig jaar tegen HV Bunschoten-Spakenburg, waar we met een 70-tal supporters onze dames 1 hebben aangemoedigd in Spakenburg, wat een sfeer van het groen–gele legioen en we gingen met winst weer richting Twente.We willen jullie laten genieten van de sfeer, daarom aarzel niet en kom naar de wedstrijd op 27 oktober in Kulturhus de Marke aanvang 19:30 uur.Voor de jeugdleden van WHC starten we deze avond om 18:00 uur met een wedstrijd zonder bal dit keer, maar met papier, potlood en stiften… WELK TEAM maakt het mooiste spandoek, het mooiste spandoek zal gekozen worden door de vaste supporters en een dame van WHC 1. Na afloop van de handbalwedstrijd in de kantine is de bekendmaking (+/- 21:00 uur). Voor de jeugd van Hengevelde zal er in de conferentiezaal vanaf 19:30 uur een echte kinderdisco plaatsvinden, mocht je eerst naar de spooktocht gaan kom dan naderhand lekker even dansen of chillen op hippe muziek van deze tijd.

We hebben de loterij van WHC voor deze avond ook uitgebreid met diverse mooie prijzen, van jaarkaarten voor de thuiswedstrijden tot aan iets voor in de kom (nee geen haring).
Door de jeugd van WHC zullen overheerlijke poffertjes gebakken worden, dus kom gerust binnen ook voor een heerlijk kopje koffie, een frisje, een biertje of een wijntje deze avond….of om een heerlijk harinkje te happen aan de haringkar met onze haringvrouwtjes, of voor thuis voor de buis!
 
Kasper Put zal deze avond alles uit de kast halen en op zoek gaan naar super haring-sounds.
Tevens zal de nieuwe kledinglijn van WHC gepresenteerd worden .. deze is binnenkort te bestellen via de WHC-site, een percentage zal hiervan richting de clubkas van WHC gaan….. dus nog even geduld
Tot zaterdag !!