Kan W.V.V.’34 een beslissende rol spelen in de titelstrijd?

Het is een wedstrijd met meerdere belangen, echter niet voor WVV maar zeker wel voor NEO uit Borne dat op plek 2 staat. Zij spelen de voorlaatste wedstrijd tegen koploper Eilermark, WVV morgen. In de thuiswedstrijd werden de Hengeveldenaren overklast en op een 0-4 nederlaag getrakteerd.  Waar liggen de kansen? Trainer Roy Workel: “Ja, Eilermark was bij ons thuis gewoon de betere. Daar kan ik niet over twijfelen. Zij moeten winnen van ons waardoor de druk daar wel iets zal toenemen. We gaan er in ieder geval alles aan doen om van ze te winnen. De kansen liggen misschien in de mogelijkheid dat Eilermark niet zo'n beste dag heeft en dat wij in Glanerbrug morgen durven te voetballen. We zullen compact moeten staan en met veel vertrouwen deze wedstrijd gaan spelen. We gaan het zien zondag!

De thuiswedstrijd in Hengevelde was de laatste voor Stan Aarnink in WVV 1, liep daar een tweede kruisband blessure op. Daarentegen was het de eerste wedstrijd in deze serie voor keeper Kevin Smit die terug kan kijken op een uitstekend seizoen.
In Hengevelde op 25 november was het bij rust nog 0-0. Halverwege de tweede helft gingen op het sportpark Rupertserve de lampen aan, bij WVV’34 gingen de lampen uit. In een kort tijdsbestek van 25 minuten was het 0-4 tegen 10 man, spits Faruk ontving in de 41e minuut zijn 2e gele kaart en kon richting de kleedkamer.