Kan WVV de wintersport het hoofd bieden?

Met wedstrijden als NEO uit en Avanti Wilskracht thuis in het verschiet zal er morgen gezien de ranglijst gewonnen moeten worden thuis tegen KVV Losser.  ‘WVV’34, onnodig billen knijpen in de slotfase’ was de kop op 30 september na de heenwedstrijd. Trainer Roy Workel: 'Ja dat was het zeker. We hadden de wedstrijd onder controle en hadden misschien wel eerder afstand kunnen of zelfs moeten nemen. Wanneer we de wedstrijd met een goed resultaat kunnen afsluiten zondag blijven we bij de onderste regionen weg en kunnen we omhoogkijken.'
Losser, onder leiding van trainer Gerard Bos zal alles aangelegen zijn voor een goed resultaat en aan te haken met de middenmoot dus moeten volle bak spelen.
Nog opmerkelijke afwezigen voor zondag Roy?

“Helaas is de vakantietijd aangebroken dus zal een aantal spelers afwezig zijn”.

Een belangrijke speler die deze week niet getraind heeft vanwege vakantieperikelen en twee spelers die afwezig zijn vanwege wintersport, kan WVV'34 dit het hoofd bieden morgen?

De aftrap op het sportpark Rupertserve  is om 14.00 uur onder de leiding van de heet P.J. Bloksma, grensrechter aan Wegdamse zijde is Marcel Keizer. 

'Billen knijpen in de slotfase in Losser'

De altijd fanatiek coachende Haaksbergenaar Gerard Bos, trainer van Losser