Kan WVV’34 zich nog weer opladen?

Na twee dagen feesten en een dag bijkomen gaan de kampioenen vanmiddag weer de wei in; Wederom richting Enschede tegen het Syrische Orthodoxe Aramea. Hoe kijken spits Tom ten Breteler, centrale verdediger Remi Leferink en grensrechter Marc Pelle terug op het kampioenschap, maar ook vooruit richting de uitwedstrijd tegen Aramea? Tom ten Breteler: ”Het was een topfeest, allemaal goed verlopen en ja, vanmiddag gewoon weer aan de bak, we moeten zorgen dat we het ook goed afsluiten”. Marc Pelle:

Marc links op de foto met de man van het enige doelpunt thuis tegen Enter: Jord Bouwmeester

“Het waren twee fantastische dagen natuurlijk! Super feest gehad na een heel goed seizoen, met een mooie groep. We hebben het gisteren nog even na gevierd met z'n allen. En wat vanmiddag betreft, die jongens gaan er gewoon weer voor, zeker weten!"

Remi uiterst rechts met links Justin Alferink, daarboven Wouter Horstink en met zonnebril keeperstrainer Albert Boesjes. Allen uit Haaksbergen. Het spandoek is gemaakt door de moeder en broer van Wouter Horstink!

Remi Leferink: ”Afgelopen dagen waren fantastisch, we hebben het goed gevierd! Donderdag mooie ronde gemaakt op de platte wagen, daarna stond de tent op de kop tot in de late uurtjes. Gister met zijn allen wezen fietsen, ook een mooie dag! Je merkt dat het hele dorp meeleefde met ons, iedereen was blij en enthousiast! We gaan ons zeker goed opladen voor vanmiddag, we willen gewoon alle resterende potjes ook winnen!

Wat waren de verschillen met de kampioenschappen bij HSC 2?
Remi Leferink: “Een kampioenschap met het eerste elftal, dan staat de hele vereniging op de kop. Dat was niet het geval bij het tweede van HSC. Ook was het meer regel dan uitzondering dat je kampioen werd bij HSC 2, dat is hier ook wel anders!”

In de thuiswedstrijd, die met 3-1 werd gewonnen werd in de laatste 15 minuten jeugdspeler Randy Smit binnen de lijnen gebracht.  Randy was amper in het veld of de bal belandde voor zijn goede linkerbeen. Hij bedacht zich geen moment en knalde de bal in de 81e minuut rechtdoor tegen de touwen!

De wedstrijd begint om 14.00 uur op sportpark Wesselerbrink.