Komt u ook op de WVV’34-familiedag?

Het voetbalseizoen,  met vele hoogtepunten voor WVV’34, is nog maar net afgesloten. Tevens  zitten we vlak voor de Zomerfeesten , staat het WK in Brazilië voor de deur en verlangen we naar een welverdiende vakantie. Voor we weer aan het werk of naar school gaan en alle dagelijkse beslommeringen weer oppakken kan er met voldoende voetbalzin op zondag 17 augustus deel worden genomen aan de jaarlijkse WVV’34 familiedag.

We verwachten alle actieve en niet actieve leden, junioren of senioren, papierboys, JAC’ers, leiders scheidsrechters, supporters, sponsoren, en iedereen die op de een of andere wijze bij WVV ’34 betrokken is, of zich bij WVV '34 betrokken voelt die dag op ons sportpark het Ruperts Erve.
De dag begint rond 10.00 uur 's morgens met een uitgebreid ontbijt en om 11.00 uur zal het voetbaltoernooi starten.
Teams van minimaal 7 personen kunnen zich inschrijven op bijgevoegd deelnameformulier.
Wij spelen 7 tegen 7 op een half veld en deelname aan het toernooi is gratis. Een team kan willekeurig worden samengesteld uit vader, zoon, buurman, vriendin, juniorenspeler of leider, man of vrouw, werknemer of directeur, jong of oud, of vul verder zelf maar in. Van elke speler wordt verwacht dat wordt ingevuld: naam, geslacht, leeftijd, actief of niet (meer) actief voetballer. Aan elke speler van een team worden, al naar gelang zijn of haar voetbal capaciteiten punten toegekend. Iemand die al wat ouder is en nooit actief heeft gevoetbald wordt laag gewaardeerd. Iemand die nu in het 1e elftal speelt wordt (heel) hoog gewaardeerd. Kortom, een team met allemaal goede spelers wordt hoog ingeschaald en staat dus bijvoorbeeld met 4-0 achter ten opzichte van een team dat bestaat uit dames, junioren, en 'oude' mannen. Of nog anders gezegd, een team met een lage waardering kan het toernooi winnen! Het is te vergelijken met biljarten, waarbij iemand die 25 caramboles moet scoren kan winnen van iemand die er 50 moet maken.

Om het familiedag karakter wat extra aandacht te geven is het inschrijven van teams bestaande uit alleen maar jongens van de zelfde leeftijd niet toegestaan !
Wij willen graag teams met een grote willekeur aan leeftijd en man en vrouw karakter. Dus ga op zoek en stel een gezellig, gemengd team samen, het gaat tenslotte om een gezellige sportieve dag.

De opgave van de teams moet uiterlijk op dinsdag 12 Augustus binnen zijn, zodat de organisatie tijd heeft om de teams in te delen. Op de dag zelf worden de speelschema's, de waardering van elk team en andere belangrijke mededelingen bekend gemaakt. Rond de klok van 15.00 uur zal het toernooi afgelopen zijn. Aansluitend daarop eindigen wij de gezellige dag onder genot van een hapje en een drankje, en zullen de (ludieke) prijzen uitgereikt worden. We rekenen op een grote deelname, veel publiek en feestvierders. Van onze kant zullen we zorgen voor een gezellige dag en mooi weer.
Dus zoek en/ of stel je eigen team samen lever die in bij café Assink of mail de opgave naar: info@twegdam.nl

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Tonnie Wegdam (06 30737039).