Lekker warm bij de WVV’34 Clubvoetbaldagen

Rode verbeten koppies, strijdend in elk duel in de brandende zon op het kunstgras van sportpark Rupertserve. (KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM) Drie dagen voetbalplezier voor €105,- Net als vorig jaar sponsort de Coop Hengevelde, Timon Groente en fruit en Nollen weer de lunch en tussendoortjes bij deze 3 Clubvoetbaldagen voor rond de 30 liefhebbers; de trainers zijn van WVV. Hoe kijkt de Wegdamse Voetbal vereniging terug op de eerste 2 dagen? Chantal Leushuis namens WVV’34:” De eerste 2 dagen zijn goed verlopen, vandaag was het best wel warm, maar aan fanatisme bij de kinderen geen gebrek! Bij de oefeningen, animatie en wedstrijden was het gewoon volle bak!”
€105,- per persoon, de lunch gesponsord, de trainers gratis; Waarom zou WVV volgend jaar wederom met de Clubvoetbaldagen in ze gaan en het niet zelf organiseren? Chantal:

Veel drinken

“Het voordeel van de Clubvoetbaldagen is dat alles qua programma, oefenstof, spullen, coördinatie en prijzen geregeld wordt door hen. Wij hoeven in principe alleen de accommodatie en de trainers te leveren en te zorgen voor een lunch. De kinderen krijgen voor 105 euro een compleet voetbaltenue, 3 dagen animatie en leren nieuwe ‘voetbalskills’ via Premier League oefenstof (elk jaar staat een ander land centraal) en er is sportieve opvang (9.00-17.00) voor (drukke) ouders, kids kunnen hier dus naar toe in plaats van naar een bso, ipa of oma bijvoorbeeld. Qua kosten kan dit soms zelfs juist voordeliger zijn).

En of we dit volgend jaar weer doen/organiseren, weten we nu nog niet, eerst deze keer afronden en dan kijken we volgend jaar weer verder. De kinderen zijn zeker wel enthousiast en als we weer voldoende animo hebben, wellicht volgend jaar wel weer”.