Leo ter Haar neemt na dit seizoen afscheid van W.V.V.’34

Leo ter Haar, op dit moment bezig met zijn 2e seizoen als trainer bij W.V.V.'34 2, neemt na dit seizoen afscheid van W.V.V.'34. Zijn redenen hiervoor zijn de al vele trainersjaren, drukke werkzaamheden en het altijd vroeg moeten zijn op de zondagmorgen. Het is zijn bedoeling om een jaar niets te gaan doen en dan te gaan zien of dat bevalt.

Het 2e elftal verbaast dit seizoen iedereen in de 1e klasse en is zelfs herbstmeister geworden. In het eerste jaar dat Leo trainer was bij W.V.V.'34 2 is het team gepromoveerd naar de 1e klasse, de laatste wedstrijd tegen de Witkampers 2 werd uiteindelijk gewonnen na het nemen van penalty's.

Na een geweldig feest kon het team zich na de zomerstop opmaken voor de 1e klasse. Met teams als Bonboys, NEO, Schalkhaar, ATC, Voorwaarts Twello dacht W.V.V.'34 2 een lastig jaar te krijgen. Niets bleek echter minder waar. W.V.V.'34 2 is na 10 wedstrijden zelfs koploper. Wie had dat gedacht? Vooral thuis is het team sterk, 5-15 punten, doelsaldo 9-0. Op 26 januari a.s. kan het team op het veld van de Tukkers de 1e periode pakken. 

Leo, wat is de sleutel voor dit mooie succes? 'Hard werken met elkaar, een hecht team, goede mix van jong en oud, weten wat je kunt en op de nul spelen. Doelstelling is realistisch blijven en vooral op deze manier doorgaan. Waar we na 22 wedstrijden staan, zijn we nu niet mee bezig. Met een prijs afsluiten zou uiteraard geweldig zijn en ook een mooi afscheid zijn. Op een zo hoog mogelijk niveau spelen, daar word je als speler en team beter van, wat zeker belangrijk is voor jonge spelers voor de doorstroming naar het 1e elftal. Ik wens jullie allemaal in ieder geval hele fijne feestdagen toe en kom een keer langs op zondag om W.V.V.'34 2 thuis te zien spelen!'