Lieke Klein Breteler 3e van Nederland

Dit weekend vond het in Zaandam het Nederlands kampioenschap plaats voor jeugd 013.  Lieke Klein Breteler werd met de waterpolo jeugd van ZpC de Hof uit Markelo onder 13 3e van Nederland!Nadat het team van Marc en Rianne kampioen van het oosten werden afgelopen april mochten ze dit weekend samen met 5 andere teams strijden om het Nederlands kampioenschap. Met 13 spelers en speelsters en veel publiek vertrokken de kinderen gistermorgen naar Zaandam.
 
In de poulewedstrijden op zaterdag werd van de Otters uit het Gooi gewonnen met 8-4.  Vervolgens in de volgende poulewedstrijd werd er gewonnen van ZPB. In deze zinderende wedstrijd keken ze lange tijd tegen een achterstand maar in de laatste periode werd een 6-4 achterstand weggewerkt. De Hof won deze wedstrijd met 7-9. In beide wedstrijden speelden de jongens en meiden geweldig! Goed verdedigen, mooie snelle aanvallen en een super keeperswerk van Malik. 
 
Op zondag bleek in de eerste wedstrijd ZVL de Zijl uit Leiden beter met de zenuwen om te gaan. Gelukkig hervatte de jeugd zich in de troostfinale prima. In een vol en uitgelaten zwembad kreeg het meegereisde publiek waar voor hun geld. De jongens en meiden speelden op safe. Met mooie aanvallen en goed verdedigen tegen ZPB wonnen ze deze wedstrijd. Uitgelaten en dolblij met de 3e plek vertrokken de kinderen weer naar het oosten van Nederland.