Luctor et Emergo: Afstand nemen of?

Luctor et Emergo, wordt dat afstand nemen of gaan de Almeloërs op de ranglijst over de Hengeveldenaren heen? Wat zal W.V.V.’34 moeten doen om de laatste thuiswedstrijd naar zich toe te trekken? De aanvaller die in de afgelopen week een succesvolle rentree maakte in het eerste elftal, Mahmoud Jaafil:”We zullen volle bak strijd moeten leveren om de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop winnend af te kunnen sluiten. We mogen ons thuis niet laten kennen door in te zakken en daarmee het initiatief aan de tegenstander laten. Volle kracht vooruit en zorgen dat de 3 punten in Hengevelde blijven". 
Hoe kijk je terug op de wedstrijd in Rossum van afgelopen zondag?
 

"Wat mij persoonlijk betreft heb ik vorige week een prettige invalbeurt gehad. Rossum gooide door de achterstand alles open achterin waardoor er veel ruimte ontstond. Hierdoor hebben wij de tweede helft veel kansen kunnen creëren. Voor mijzelf is er voor de laatste 2 weken nog genoeg werk aan de winkel na weken van blessureleed haha!".

De laatste ontmoeting op het sportpark Ruperterve tussen beide verenigingen dateert van 8 oktober 2000, pupil van de week in die wedstrijd was Niels Spekreijse. De eindstand onder trainer Theo Booy was 2-2 met 2 doelpunten van Erwin Rouweler waarvan de eerste uit een strafschop. In Almelo werd er dat seizoen met 4-1 verloren, doelpunt Thijs ter Huurne. WVV degradeerde dat jaar uit de 4e klasse B, Luctor werd kampioen.