‘Maggi’ loodst WVV naar de volgende ronde

WVV’34 is door de 2-1 overwinning op het tweede elftal van HSC’21 poulewinnaar geworden en door naar de volgende ronde. In een moeizame wedstrijd trokken de groen gelen met twee fraaie doelpunten van aanvaller Mahmoud Jaafil de overwinning over de streep. Centrale verdediger en oud-speler van HSC’21 Remi Leferink:
“De eerste helft was rommelig van beide kanten, er werd weliswaar hard gewerkt maar er zat weinig voetbal in. HSC was de eerste helft de bovenliggende partij, maar heeft dit niet uitgedrukt in de score, ondanks dat ze daar 2 goede kansen voor hebben gehad. Keeper Kevin Smit pakte een 1-op-1 situatie en 1 bal werd vakkundig naast geschoven. In de tweede helft kwam Dani Morsink erin op het middenveld, kort voor de verdediging. We hebben in de rust afgesproken om toch te proberen meer via het middenveld te voetballen, ondanks dat dat soms wel moeilijk was. Dani viel fantastisch in en verlegde het spel goed. Lars Aarnink kreeg in de tweede helft ook meer ballen waardoor hij ook beter ging voetballen. Uiteindelijk wist Maggi 2x te scoren, hij was de hele wedstrijd al nadrukkelijk aanwezig, en vooral zijn tweede doelpunt was er 1 om in te lijsten! Buitenkant rechts vol in de kruising”

Trainer Roy Workel:” Een mooie wedstrijd tegen een goede tegenstander. De 1ste helft was niet goed. We waren te slordig aan de bal. Na de thee speelden we een prima helft. Veel kansen en mooie doelpunten van Mahmoud!”