Meld je aan voor het uitje van de club van 100 van W.V.V.’34

Het uitje voor de leden van de Club van Honderd staat voor de deur. Op vrijdagavond 31 januari vindt deze jaarlijks terugkerende avond plaats in de kantine van W.V.V.'34. Aanmelden is nog mogelijk tot 28 januari a.s. Ben je geen lid van de Club van Honderd, maar wil je wel graag mee en lid worden? Dan kan! Meld je dan aan bij een van de bestuursleden van W.V.V.'34. Onderstaand de uitnodiging voor het uitje op 31 januari a.s.

Graag nodigen wij jullie uit voor de jaarlijkse club van honderd activiteit dat zal plaats vinden op vrijdagavond 31 januari 2020 om 20.00 uur in de kantine van W.V.V.’34. We hebben voor deze avond Henri Goossens the Whiskyteacher uitgenodigd.

De whisky-expert pur sang Henri Goossen laat u de intrigerende wereld van whisky ontdekken. Een professionele whiskyproeverij onder het motto van: NOSING – TASTING – ENTERTAINING. Henri Goossen is een whiskyentertainer die u meeneemt op een inspirerende reis langs de verschillende whiskylanden. Op zijn eigen originele wijze laat hij u proeven van het mooie dat whisky heet. Henri onderwijst, entertaint en vermaakt de deelnemers, zodat u aan het eind van zijn betoog hoe dan ook met een glimlach om de lippen zult vertrekken.

De eigen bijdrage die voor deze avond wordt gevraagd bedraagt € 10,00 p.p. inclusief hapjes.

Aanmelden voor deze unieke avond graag, tot uiterlijk 28 januari a.s., per e-mail bij Joost de Witte (kantinezaken@wvv34.nl).

Graag zien we jullie allemaal op vrijdagavond 31 januari!

Met vriendelijke groet,
Organisatie Club van Honderd