Mike overleeft heet avondje NAC

Mike te Wierik heeft met FC Emmen na het eerste halve finaleduel in de play-offs richting de eredivisie alles nog in eigen hand. De heenwedstrijd in een stijf uitverkochte Rat Verlegh Stadion tegen NAC eindigde in 1-1. NAC leek dinsdagavond op weg naar een mooie uitgangspositie voor de tweede wedstrijd van de halve finale in de play-offs. Maar een late benutte penalty betekende de 1-1 van FC Emmen, waardoor de return van zaterdag bloedstollend spannend wordt. Komende zaterdag kan Mike het met de Drentse ploeg in eigen huis het karwei richting de finale afmaken.
Die wedstrijd in De Oude Meerdijk begint om 16.30 uur.

Gefeliciteerd met een zwaar bevochten gelijkspel waarbij er op het laatst zelfs nog meer in had gezeten! Hoe zie jij de wedstrijd van vanavond? Mike:
“Ja vooraf teken je denk ik voor een punt bij NAC. Gezien de wedstrijd kan ik er wel mee leven. Het laatste kwartier voor rust kreeg NAC denk ik drie goede kansen waarvan er gelukkig maar één in ging. Na rust hebben we het gelukkig recht gezet met de 1-1 en dus een goede uitgangspositie”.

Ik dacht even kort voor tijd; Als jij die bal terug had gekregen in de 16…..
“Ja ik dribbelde goed door, maak de 1–>2 maar kreeg hem niet niet mee helaas. Anders was het een kans geworden”.

Al eerder in zo’n ambiance gespeeld dit seizoen? Wat vond je van het avondje NAC?
“Ja, Groningen uit was ook een mooie sfeer maar ik heb wel echt genoten van het avondje NAC. Mooi publiek, heerlijk veldje en een prachtige ambiance”.

Ik zou de speelwijze zo laten zaterdag, hoe zie jij dit?
“Ja we moeten wat dingen finetunen maar hier kunnen we mee door!”

Zaterdag het vervolg. In Emmen, om 16.30 uur.