Nieuwe Lichting Gediplomeerde Trainers bij WVV’34

V.l.n.r.: Jos Migo, Daan oude Meijers, Joost Assink, Thijs ter Huurne, Sepp Workel en trainer Rutger Voshaar. Boyd Morsink ontbreekt op de foto.
We hebben al eerder laten weten dat we vanuit VTZ een cursus pupillentrainer (tegenwoordig heet dit VC1) hebben gevolgd.

Afgelopen maandag hebben een aantal WVV-ers hun eerste trainersdiploma behaald. Onder leiding van de KNVB-docent Rutger Voshaar hebben elf deelnemers deelgenomen (waaronder zes van WVV’34) aan deze cursus. Dit hebben we in eerste instantie opgezet met onze noaber: Bentelo. Uiteindelijk hebben zich ook een tweetal deelnemers gemeld uit Rietmolen en Delden. Een mooie groep, die ook onderling veel van elkaar heeft opgestoken.
De cursus bestond uit zes avonden van ongeveer 3 uur, waarbij uiteraard ook veel op het veld, en dus in de praktijk, werd gedoceerd. Het is een soort basiscursus om op een gestructureerde wijze training te kunnen geven aan een bepaalde leeftijdsgroep.
Gisterenavond hebben we de laatste cursusavond gehad en daarmee hebben we er bij WVV ‘34 zestal gediplomeerde trainers bij. Voor de een is dit een hulpmiddel om de jeugd van WVV’34 te trainen, voor de ander wellicht een opstap naar meer. Deze cursus heb je namelijk tegenwoordig nodig voor VC2.
We willen de deelnemers feliciteren met hun diploma en succes wensen met het geven van trainingen!
Commissie VTZ

(bron: www.wvv34.nl)