Nieuwe trainer van W.V.V.’34 2: Zo vader zo zoon!

De nieuwe trainer van W.V.V.'34 2 vanaf het seizoen 2020/2021 is bekend! Hij zal het stokje overnemen van Leo ter Haar, de huidige trainer van W.V.V.'34 2, die na dit seizoen wil stoppen.
De naam van de nieuwe trainer is Robert Surink en hieronder stelt hij zich alvast even voor:

Ik ben Robert Surink, 57 jaar en woon in Haaksbergen. Ik ben begonnen met voetballen in de E-jeugd van V.V. Haaksbergen, heb daar alle selectieteams doorlopen en in 1980 de overstap gemaakt naar de 1e selectie van V.V. Haaksbergen. Ik heb bijna 20 jaar in de 1e selectie gespeeld, mijn bijdrage in het 1e elftal bleef beperkt tot enkele invalbeurten, het 1e elftal speelde toen hoofdklasse.

In het 2e elftal groeide ik uit tot vaste waarde, en heb daar tot mijn 38e in gevoetbald. Na mijn voetbalcarrière heb ik de opleiding oefenmeester 3 gedaan en behaald in 2001. Als trainer ben ik toen begonnen bij V.V. Haaksbergen 2, na 2 seizoenen ben ik het 1e gaan trainen van V.V Haaksbergen. Na wederom 2 seizoenen heb ik de overstap gemaakt naar Bon Boys B1, daarna Bon Boys A1 en Bon Boys 2. In totaal heb ik 7 jaar gewerkt bij Bon Boys.

Mijn volgende club werd FC Eibergen 2, waar ik in totaal 5 jaar trainer ben geweest bij het 2e. Nu ben ik werkzaam bij Bentelo 2, ook alweer 3 seizoenen. Volgend seizoen maak ik graag de overstap naar W.V.V.`34 2, dit is een nieuwe uitdaging voor mij waar ik erg naar uitkijk. Mede omdat mijn vader 10 jaar werkzaam is geweest bij de club, en ik vele goede verhalen hoorde over de club, stond W.V.V.'34 al lang op mijn verlanglijstje. Ik hoop op een goede samenwerking met het team, de trainers en begeleiding, en uiteraard eenieder die nauw betrokken is bij de club!

Zijn vader Joop was in de jaren 90 jeugdtrainer bij WVV en trainde onder andere de huidige voorzitter.

(bron: www.wvv34.nl)