Nieuwjaarsreceptie later op gang

De avond kwam langzaam maar zeker op gang in de kantine van voetbalvereniging WVV’34.  De gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van de ‘G 5’: WHC, WTC, Cupido, Loopgroep Hengevelde en natuurlijk W.V.V.'34 leverde uiteindelijk een vol clubhuis op. Maar liefst drie teams van WHC hadden deze avond wedstrijdverplichtingen en kwamen na verloop van tijd binnendruppelen. Na de korte opening van DJ Kasper Put volgde een terugblik op het afgelopen jaar door gastspreker pastor Marcus die op eigen humorvolle wijze het sportieve jaar samenvatte. (Zie dit filmpje) In de geest van Hennie Wegdam, alias Macky werd het afgelopen sportjaar van de ‘G5’onder de loep genomen. Het Cupido-volleybal echtpaar Remco en Veronique Beuving kwamen voorbij als de klinkerkoning en de klinkerqueen en de loopgroep werd omschreven als: “Waarschijnlijk is darter Michel van Gerwen ook lid geworden van de loopgroep. Hij heeft immers hetzelfde shirt maar aan zijn lichaam is het nog niet te zien dat geld overigens wel voor meer leden binnen de loopgroep”.
Pastor Marcus ging verder:
WTC is de kleinste vereniging van de G5. Maar doet qua kantine omzet niks onder voor de andere verenigingen. En dat is knap. Er is niemand die kan tennissen daar maar zoepm kunt ze wah. Enkele van deze Hengeveldse winnaars waren Maaike Aarnink Sheila Spijkerman Brit de Witte Laurens Blokhorst Megan en Emily Kuipers Herbert Brummelhuis Joeri Boot Kevein ten Buuren Maria Brummelhuis en zo noem ik ze nog niet eens allemaal op.
Dus eigenlijk is het net als met touwtje trekken op de kermis.
Altijd prijs!!!!!
En mocht je geen prijs hebben tijdens dit toernooi dan moet je je misschien afvragen om toch een andere sport te gaan zoeken. Bijvoorbeeld jeu de boules.
WHC heeft ook een bewogen jaar achter de rug.
Er kwam een nieuwe trainer bij dames 1 in de vorm van Herman Keppels. Maar Herman houdt het naar een jaar alweer voor gezien.
De prangende vraag is nu: Is Herman te fanatiek voor de dames of de dames niet fanatiek genoeg voor Herman?
WVV heet de zaken goed voor elkaar. Het gaat mooi met de groengele voetbalclub, die op 20 januari thuis aantreedt in de enige echte derby van dit jaar namelijk thuis tegen Twenthe Goor. Deze wedstrijd kent een groots verleden met vele verhalen en anekdotes. In de jaren 70 koste het de groen gelen zelf een keer een kampioenschap en ‘dat ging niet helemaal zuiver’ volgens insiders. Er zit van alles in het vat qua activiteiten rondom deze wedstrijd: wordt vervolgd!
De dames van Cupido 1 timmeren net als de hele vereniging goed aan de weg. Dit jaar, op 20 april zat de tribune van de Marke bomvol.
Er werd gewonnen van de kampioen uit Enter, maar helaas werd er een set weg gegeven en daardoor werd het zelf niet kampioen daardoor ook geen promotie. Misschien gaat dat dit jaar lukken met een nieuwe trainer genaamd Dennis Polman. Zelf speelde Dennis op eredivisie niveau, die ervaringen kan hij mooi overbrengen op onze dames.
Ook heeft dames 1 de nodige ‘hulpcoaches’. Deze zitten tijdens de wedstrijden op de tribune en schreeuwen; Vaak nog harder dan de coach zelf! Enkele van deze hulpcoaches zijn Benno Rotink, Gerard Vehof en degene met het meeste volume is toch wel klinkerkoning Remco Beuving.
De familie Beuving is overigens sterk vertegenwoordigd in dames een. Maar liefst 3 van de vier dochters speelt in dames een.
Femke de vierde niet omdat haar leeftijd dit nog niet toelaat.
Dit is niet zo gek dat die dames van Beuving allemaal het eerste halen.
Thuis wordt immers getraind met straatklinkers hierdoor beschikken de Beuvingdames over bovengemiddelde kracht.
De avond ging door tot de kleine uurtje weer groter werden………..