Nieuwjaarsreceptie mist cachet, wel beleving

Gisterenavond was na een aantal jaren van afwezigheid weer de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie in de kantine van W.V.V.’34. Met de Wegdamse TC, WHC Hengevelde, SSGH, W.V.V.’34, Loopgroep Hengevelde en Cupido. Dit alles voor leden, vrijwilligers en sponsoren.

Het betrof een moeizame start, de avond kwam op een later tijdstip toch nog enigszins op gang wat bezoekersaantal betreft. Maar wat ontbrak deze avond volgens vele aanwezigen was: Cachet. (het karakter van iets bijzonders red.)

Cachet
Hoe staan de vijf organiserende verenigingen en de SSGH ervoor? Hoe is het afgelopen jaar verlopen? Wat zijn de plannen en ambities voor 2023? Welke trainers blijven of gaan?  Hoe waren de prestaties in 2022? Niets van dat alles.
Men kon in de kelder wel bekijken wat de vorderingen waren in het afgelopen jaar wat de verbouwing betreft, en dat was het wel zo’n beetje.

De jeugd kwam over het algemeen later om met de taxi van daaruit de avond voort te kunnen zetten;
Mede door de prijs van € 1,50 voor een fles bier?
Ouderen ontbraken deze avond. Volgens aanwezigen stof tot nadenken, waarom waren er van de oudere vrijwilligers van de vijf verenigingen nagenoeg niemand aanwezig?

Kwantiteit
Is het een idee om  per vereniging een training of wedstrijd  te organiseren om vervolgens gezamenlijk richting de nieuwjaarsreceptie te gaan? Om  de oudere leden persoonlijk uit te nodigen en een plek te reserveren? Als er van de diverse verenigingen van de eerste teams al weinig spelers trainers en begeleiders afwezig zijn? En wat te denken van de sponsoren die massaal afhaakten deze avond?

Party
De festiviteiten na het niet bestaande officiële gedeelte zorgden wel voor de juiste beleving! DJ Kasper Put wist de aanwezigen te vermaken met een bingo met ludieke prijzen en met  een limbo wedstrijd met een zinderende finale tussen Joyce Assink en Sanne Spijkerman met de laatstgenoemde als winnares;  enthousiast aangemoedigd door de aanwezigen.

Nieuwjaarsreceptie 2024? We gaan het meemaken!

Ronnie en Raymond met de jaarlijkse traditie

Hieronder enkele foto’s: