Oud-voetballers heersen weer op de groene mat

De soep werd dun en de situatie kwetsbaar gezien het feit dat een aantal medewerkers tijdelijk uit de running waren en dus werd het tijd voor ‘out of the box denken’ voor het bestuur van W.V.V.’34. Oud-voetballers die al een tijdje ‘actief’ waren aan de zijlijn, worden dat nu weer binnen de bekende lijnen. Voorzitter Maurice Workel:’W.V.V.34 is enorm blij met nieuwe aanwas vrijwilligers voor de groenploeg. Samen met het huidige team van Johan Wolbers, Bennie Rupert, Jan Polman en Jan Lansink is er een team samengesteld dat kan rouleren indien verhinderd en elkaar stimuleren bij aanwezigheid. De aanwinsten zijn:
Harrie Pelle, Henk Peters, Josef Goselink, Clemens Kiezenbrink, Alfons Assink, Andre Assink, Louis Ottenschot en Richard Assink.


Voorzitter Maurice Workel vouwt de plannen uit

De woorden van Louis Ottenschot waren veelzeggend:” Ik heb toch heel wat jaren bij WVV gevoetbald, nog achter het veld waar Alfons Assink nu woont. Maar dan heb je toch echt niet door wat er allemaal bij komt kijken om de velden zo te krijgen en behouden zoals het in Hengevelde al die jaren is gelukt! De namen Gerrat van ’t Mat’n uit een ver verleden en met name Jan Polman van nu passeren dan zo de revue: Respect mannen!”
 
Richard zal voorlopig als aanspreekpunt en coördinator fungeren zijn voor deze ploeg. Hij is onder andere verantwoordelijk voor de planning van het gras maaien en werkzaamheden als het maaien, sproeien en (groot) groen onderhoud op en rond de drie velden. In de toekomt zal Johan Vogt zijn taken als aanspreekpunt en verantwoordelijke vanuit het hoofdbestuur weer op zich gaan nemen”.

Afgelopen week was de eerste bijeenkomst van deze toppers. Na een warm welkom van de voorzitter gaf hij het woord aan Henri ter Braak van ter Braak cultuurtechniek uit Rietmolen. Maurice:”
Henri is verantwoordelijk voor het jaarlijks grootonderhoud aan onze grasvelden. Henri gaf op een bevlogen manier een interessante presentatie. Hij nam ons mee in wat er allemaal komt kijken bij het onderhoud van grasvelden. Dit kan niet zonder vrijwilligers.

W.V.V.’34 hoopt op een samenwerking van vele jaren en dat het maar een win win situatie mag gaan worden:

Succes mannen!


Henri ter Braak van ter Braak Cultuurtechniek uit Rietmolen aan het woord


Jan Polman stelt prioriteiten