Prominente gasten bij loting Tukker Cup

Op woensdag 30 augustus is het dan eindelijk zo ver. De loting van de Tukker Cup, het initiatief van Hengeveldenaar Thijs Assink! In de businesslounge van Heracles Almelo zullen prominente gasten de loting gaan verzorgen en de organisatie heeft hiervoor niet de minste personen kunnen regelen.
Gijs Eijsink zal de avond gaan presenteren en de potten zullen worden geloot door Bas Nijhuis, Jan Vennegoor of Hesselink, Fardau Wagenaar en Niek Loohuis hoofdtrainer van KVV Losser. Laatstgenoemde club had zich als eerste ingeschreven als deelnemer via de site, waardoor deze de eer krijgt om ook pot te loten. Aan het eind van de avond zullen meer dan 100 gasten (o.a. deelnemers, sponsoren, partners, media) zien in welke poule hun club is ingedeeld.
Deze avond is alleen voor genodigde gasten en alle deelnemers en iedereen die de Tukker Cup mede mogelijk maakt hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.
Hieronder de deelnemende verenigingen:

Initiatiefnemer Thijs Assink: "Echter kwamen we met de competitie indeling van de K.N.V.B. er achter dat in zondag 4B maar liefst 9 deelnemers van de Tukker Cup zitten. Hierdoor kunnen we bovenstaande niet voorkomen en hebben we het als volgt opgelost.
In pot 4 hebben we alle 9 deelnemers van Zondag 4B geplaatst, waardoor we in deze pot er 1 teveel hebben en in pot 3 1 te weinig. Om alles zo eerlijk mogelijk te houden, zullen we dan ook tijdens de avond voor de loting van de Tukker Cup, eerst 1 deelnemer uit pot 4 gaan loten, welke plaats neemt in pot 3, zodat we weer met 4 potten van 8 deelnemers zitten".

Mede door deze keuzes vallen enkele dingen op. Zo is 5e-klasser vv Haaksbergen in pot 3 te vinden door bovenstaande reden en zijn 1e-klassers DOS '37 en DETO geplaatst in pot 2, terwijl je die normaal gesproken in pot 1 zou verwachten. Dit heeft te maken met het grote aantal 2e-klassers en dan komt de afweging om mensen die bij elkaar in de competitie zitten bij elkaar in dezelfde pot te houden.

WVV'34 zal vooralsnog tegen tegenstanders uit pot 1, 2 en 3 moeten tenzij ze tijdens de lotingsavond alsnog in pot 3 worden geloot.
De loting zal worden gehouden op woensdagavond 30 augustus in het Heracles Almelo stadion