Recordaantal teams op 5e Beachtennis toernooi Hengevelde

Met een recordaantal van 44 teams (8 prestatie en dus 36 recreatie) ging na de clinic van Nederlands Kampioen beachtennis Bo Groot Antink het toernooi van start. (KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM) De uitslagen en tussenstanden waren live te volgen via https://tournify.nl/live/hengover, er werd fanatiek gestreden voor iedere bal. Dit spectaculaire en snelle spel werd gespeeld met speciale beachtennis rackets die door de organisatie beschikbaar gesteld werden. Tijmen Katier: Hoe kijk je terug op gisterenavond?
"De combinatie met Hengover was perfect, het beste van een sportief evenement met een super afterparty!  Wat wil je nog meer. Het toernooi liep vlekkeloos met alleen maar tevreden mensen. De middag werd inderdaad afgetrapt door Nederlands kampioen beachtennis Bo Groot Antink. Hij heeft 20 enthousiastelingen een lesje beachtennis gegeven,voorafgaand aan het toernooi. Op het moment dat de zon lekker achter de wolken trok brandde het toernooi los, super weersomstandigheden!. De winnaars voor de prestatie en recreatie poules waren:


Thomas Wegdam en Wouter Goorhuis in actie

HALVE FINALES PRESTATIE 1
Onder de radar..
Henk de Haan 30-16

HALVE FINALES PRESTATIE 2
No Fell
FC Bromhaar 24-28

FINALE PRESTATIE
Onder de radar..
FC Bromhaar 12-22

STRIJD OM 3E PLEK PRESTATIE
Henk de Haan
No Fell 32-27

HALVE FINALES RECREATIE 1
Brummelhuis
Talibamber 18-30

HALVE FINALES RECREATIE  2
Dolf jugend
Orpingtonlaan 31-21

FINALE RECREATIE
Talibamber
Dolf jugend 12-22

STRIJD OM 3E PLEK RECREATIE
Brummelhuis
Orpingtonlaan 10-15

 
De prijzen werden geheel belangeloos beschikbaar gesteld door eetsalon Yess. Bakkerij Nollen en de Kolenbrander. Wij kijken terug op een goed toernooi en hebben zin in volgend jaar!”