Regiocup voor jeugd (onder 17 jaar) start op 5 juni a.s.

Goed nieuws! Het demissionair kabinet heeft afgelopen vrijdag aangekondigd de coronaregels met ingang van 5 juni te versoepelen. Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn dan weer volledig toegestaan.

De aangekondigde versoepelingen betekenen dat we op zaterdag 5 juni kunnen starten met de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers! We zijn er heel blij mee dat het eindelijk weer mag: het spelen van echte wedstrijden tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen. En dat is natuurlijk waar voetballers het meeste plezier aan beleven! De KNVB Regiocup wordt gespeeld in de volgende speelweekenden: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni. Het programma is zichtbaar in Sportlink en de Voetbal.nl-app.

Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor jeugdteams tot en met de O18 (formeel hanteert de Rijksoverheid t/m 17 jaar), wat inhoudt dat de Regiocup niet door kan gaan voor de O19 en O23-teams.

Vanzelfsprekend vraagt het bestuur ieders nadrukkelijke aandacht voor de corona-richtlijnen en basisregels op ons sportpark. Zo is publiek niet toegestaan, is de kantine gesloten en zijn de kleedkamers enkel voor de bezoekende tegenstanders geopend. Wij verwijzen voor de complete richtlijnen naar de informatie die hierover op onze website te vinden is.

Tot slot wensen wij de deelnemers aan de Regiocup veel succes en vooral voetbalplezier de komende weken.

Bestuur en commissie VTZ W.V.V.’34

(bron: www.wvv34.nl)