Rob Prenger stopt na 43 jaar met ouderengymnastiek

“Ik bin d’r helemoal kloar met”’, grapt Rob na de laatste oefening. Daar was gedurende het half uur gym op dinsdagmiddag in de conferentiezaal van de Marke weinig van te merken. Met groot enthousiasme en vooral ook vakmanschap weet hij de groep dames op een nuttige manier bezig te houden. Op een stoel, naast de stoel en achter de stoel worden bijna alle spiergroepen aangesproken, met de bedoeling tot op hoge leeftijd fit en mobiel te blijven.
Daarnaast wordt ook de motoriek getraind. Het levende voorbeeld van iemand die er baat bij heeft gehad is Marietje Veldhuis, die binnenkort de 97 aantikt. Al vanaf het prille begin, 50 jaar geleden, is ze actief lid. Ook speelt de gezelligheid een belangrijke rol. Na afloop van de gym is er een kopje koffie en een glaasje van het een of het ander.
Rob had ook nog een verrassing. Hij kan Hengevelde eigenlijk nog niet goed missen en daarom volgt hij Truus Eijsink op als voorzitter. Betty Koebrugge, ooit Hengeveldse, maar nu woonachtig in Haaksbergen volgt Rob op als trainer. Voor wat betreft het aantal leden heeft de Corona er flink ingehakt.
Daarom is men actief bezig nieuwe te werven. Natuurlijk zijn ook heren van harte welkom. Om de kosten hoeft men het niet te laten. Die bedragen € 30.- per jaar.

Hieronder enkele foto’s van Rob zijn afscheid vandaag! Geniet van je pensioen, Rob!