Robin Rikkert van Saasveldia naar W.V.V.’34, Bas Assink keert terug

Volgend seizoen sluiten er 3 nieuwe spelers aan bij de eerste selectie van W.V.V.'34, te weten: Robin Rikkert, Lars Keizer en Bas Assink.

Van laatstgenoemde moeten we wellicht zeggen dat hij weer terugkeert bij de selectie, na 2 jaar geleden afscheid te hebben genomen. Lars Keizer is afgelopen seizoen overgekomen van de JO19, is toen aangesloten bij het 2e elftal en sluit nu dus aan bij de eerste selectie. Robin Rikkert is een nieuwe speler bij W.V.V.'34, hij heeft vanaf de jeugd tot en met dit seizoen bij Saasveldia gespeeld. 

Hieronder stelt Robin zich even voor: 


Mijn naam is Robin Rikkert en ik ben 30 jaar. Ik ben opgegroeid in Saasveld, het dorp waar ook dancing Bruins zit. Ik heb een relatie met Judith de Witte en we wonen nu sinds 2 jaar samen in Hengevelde. 

Nadat ik in mijn jeugd en later jarenlang in het eerste elftal van Saasveldia heb gespeeld, heb ik er nu voor gekozen om te gaan voetballen voor W.V.V.'34. Dit was voor mij een moeilijke keuze, aangezien ik veel vrienden en bekenden heb binnen Saasveldia. Vanwege de rijafstand (3 x per week) was dit voor mij niet meer te doen. Het is jammer om afscheid te moeten nemen na een kort seizoen als afgelopen jaar, maar ik zie erg uit naar de nieuwe uitdaging en het samen voetballen met mijn nieuwe teamgenoten. 

Qua voetbal ben ik een linksbenige speler die op het middenveld en achterin uit de voeten kan. 

Hopelijk tot snel bij W.V.V.'34! 

Van harte welkom Robin bij W.V.V.'34 en veel succes gewenst! 
Lars en Bas, uiteraard ook veel succes gewenst! 

 Bas Assink

 

 Lars Keizer in actie bij de TCPM Tukker Cup

(bron: www.wvv34.nl