Save the date: in de Herfstvakantie voetbaldagen bij W.V.V.’34 voor de jeugd in Hengevelde

Op dit moment is de commissie VTZ bezig met het organiseren van een superleuke voetbaldag voor jeugdleden en niet-leden van W.V.V.'34 in de herfstvakantie! 

Dit wil je niet missen, dus reserveer de volgende datum vast in de agenda's: 

  • Donderdag 15 oktober a.s. voor de kinderen uit Hengevelde (zowel leden als niet-leden van W.V.V.'34), die geboren zijn in 2011, 2012 of 2013 en/of spelen in de teams JO8/JO9/JO10 bij W.V.V.'34.
  • Vrijdag 16 oktober a.s. voor de kinderen uit Hengevelde (zowel leden als niet-leden van W.V.V.'34), die geboren zijn in 2009 of 2010 en/of spelen in de teams JO11/JO12 bij W.V.V.'34.

Wat ga je doen op deze voetbaldag? 
De hele dag zijn er allerlei voetbalactiviteiten op de velden, dus er kan in ieder geval lekker gevoetbald worden, deze activiteiten worden afgewisseld met bijvoorbeeld een voetbalquiz of een voetbalbingo. Iedereen behorende tot de doelgroep is welkom, dus ook als je niet bij W.V.V.'34 voetbalt of wellicht zelf denkt dat je nog niet zo goed kan voetballen, dat maakt helemaal niets uit, iedereen is van harte welkom! 

Het doel van de commissie VTZ is om een leuke dag te organiseren voor de jeugd en door deze ook zelf te gaan organiseren, hopen we de kosten van deelname zo laag mogelijk te kunnen houden. Meer informatie om op te geven volgt binnenkort, houd daarom vooral onze website en facebookpagina in de gaten! 

(Bron: www.wvv34.nl)