Slordig WVV´34 speelt gelijk in oefenduel tegen Sportclub Rekken

WVV´34 speelde vanmiddag door de afgelasting tegen Witkampers een oefenwedstrijd tegen Sportclub Rekken. Het duel tegen de vierdeklasser leek een eenvoudige overwinning te worden voor de ploeg van Joost du Gardijn. WVV'34 domineerde het eerste half uur op eigen veld, waarin Wouter Roescher scoorde uit een penalty. Dit nadat Stan Aarnink opzichtig werd gevloerd in het strafschopgebied. In het laatste kwartier van de eerste helft kreeg Rekken echter enkele grote mogelijkheden, waaruit ook éénmaal werd gescoord. Na rust wisten de gasten nog diverse kansen te creëren, wat ook resulteerde in de voorsprong voor Rekken. Gelukkig voor de ploeg Hengeveldenaren zorgde de individuele klasse van Hamoudi Jaafil voor de 2-2. Hij zag dat de doelman te ver voor het doel stond waarop een stiftbal genoeg was voor de 2-2. Zijn broertje Mahmoud maakte overigens na lang blessureleed zijn rentree in de basis. Hij speelde als buitenspeler een prima wedstrijd maar kreeg geen grote kansen.

Jeugdspeler Gijs Brummelhuis (foto hieronder) maakte zijn debuut, hij kwam in de ploeg voor Stan Aarnink. Brummelhuis speelde een kwartier mee als voorstopper. Volgende week speelt WVV'34 het thuisduel tegen Westervoort, de wedstrijd begint om 14.00 uur.

Wouter Roescher brengt WVV'34 op 1-0 door de strafschop te benutten