Spijk rekent zich rijk, Ties smaakt reuzensprong

Die dekselse Christiaan Spijkerman flikt het telkens weer. Welke poule Wegdamnieuws ook organiseert in welke tak van sport: Hij is stoïcijns terug te vinden in de top van het klassement. Maar ook deze keer is er sprake van geduchte concurrentie! Waar vader Vincent furore viert in de bakkerswereld, schiet zoon Ties Nollen als een komeet omhoog in het Wegdamnieuws in de race klassement: van plek 11 naar de 7e stek! Nummer 2 Thijmen Katier, die de eer van de Markesingel enigszins probeert hoog te houden is iets ingelopen op de nummer 1. Sjors de Witte complementeert de top 3. Hieronder het algemeen klassement:

De karavaan is inmiddels in Silverstone Engeland gearriveerd voor de vierde grand prix van dit seizoen op 31 juli.
 
Lewis Hamilton won er in 2019 de zesde keer in zijn Formule 1-carrière de Grand Prix van Groot-Brittannië. Valtteri Bottas moest genoegen nemen met de tweede plek, nadat dat hij de race van pole-position was begonnen. Max Verstappen lag even derde, maar kwam als vijfde aan de finish na een stevige crash met Sebastian Vettel.
Zaterdagmiddag in Oostenrijk was heel Nederland in mineur over de Nederlandse Formule 1-inbreng. Zondagavond was iedereen aan het feestvieren. Winnen doe je samen, verliezen doe je alleen in topsport. Verstappen was bijzonder veerkrachtig door in een weekend vol met tegenslagen (waaronder een wat knullige crash vlak voor de start) meteen alert te zijn en een foutloze race te rijden. Bijzonder indrukwekkend.
Op naar Engeland: Deelnemers succes!