Sportpark Rupertserve niet geopend buiten verenigingsactiviteiten

Ons sportpark is alleen toegankelijk voor georganiseerde verenigingsactiviteiten. Hierover heeft het bestuur van W.V.V.’34 afstemming met de Gemeente Hof van Twente. Door goede afspraken te maken met elkaar, is het mogelijk ons sportpark voor georganiseerde activiteiten te openen.

We zien echter dat mensen het sportpark betreden buiten de georganiseerde activiteiten. Een wandeling, de jeugd die elkaar treft om te voetballen, enz. Dit is absoluut niet toegestaan. Het bestuur van W.V.V.’34 ziet hierop toe, de gemeente zal eveneens controleren en we spreken elkaar hierop aan.

Het bestuur van W.V.V.’34 doet een dringende oproep aan alle inwoners uit Hengevelde om het sportpark niet te betreden anders dan voor georganiseerde verenigingsactiviteiten. We vragen ouders en verzorgers dit ook met de kinderen te bespreken. Als we ons allemaal aan deze afspraak houden, kunnen we er samen voor zorgen dat ons sportpark geopend blijft en nemen we onze verantwoordelijkheid in de aanpak tegen het coronavirus.

Bestuur W.V.V.’34

(bron: www.wvv34.nl)