TCPM Tukker Cup met 48 deelnemers vol!

Ook dit jaar is de organisatie er in geslaagd om ruim voor het nieuwe seizoen de TCPM Tukker Cup vol te krijgen. 48 teams gaan strijden in deze categorie om de beste van Twente te worden, waarvan 32 in de heren categorie. Nieuw dit seizoen is de dames categorie die met 16 teams zijn vertegenwoordigd. De Tukker Cup wordt georganiseerd door voornamelijk Hengeveldse en Bentelose mensen, ook WVV'34 speler Remi Leferink zit in de organisatie.
Bij de heren zien we veel bekenden terug die de afgelopen editie ook al mee hebben gedaan. Maar liefst 25 teams hebben zich net als vorig jaar opgegeven om te strijden om de TCPM Tukker Cup en breidt het toernooi zich over de regio uit, met maar liefst 9 debutanten. AVC Heracles, vv Diepenheim, LSV, Quick ’20, ATC ’65, sv Delden, Barbaros, UDI en sportclub Enschede zullen dit jaar voor het eerst meedoen met ons toernooi.

Gemeente Enschede hofleverancier, Hof van Twente volgt

De gemeente Enschede is op dit moment hofleverancier bij de heren editie. Maar liefst 9 teams komen uit of rondom deze voetbalstad, namelijk: Avanti Wilskracht, FC Aramea, GVV Eilermark, LSV, Drienerlo, Victoria ’28, Achilles Enschede, UDI en sportclub Enschede.

De gemeente Hof van Twente volgt met 8 (van de 9!) teams. Naast gastheer van de TCPM Tukker Cup WVV ‘ 34 doen ook de volgende verenigingen mee: vv Bentelo, sv Delden, vv Diepenheim, sc Markelo, GFC, vv Twenthe en Hector.

Verder zien we volgend jaar de volgende teams uit de overige gemeentes terug. TVO, ATC ’65 en Barbaros (Hengelo), Excelsior ’31 (Rijssen), De Zweef (Hellendoorn), DOS ’37 en de winnaar van de afgelopen editie DETO (Twenterand), HSC ’21 en Bon Boys (Haaksbergen), AVC Heracles (Almelo), sp Overdinkel en KVV Losser (Losser), zvv De Esch en Quick ’20 (Oldenzaal) en SDC ’12 (Dinkelland).

Gemeente Enschede ook bij de dames hofleverancier

Net zoals bij de heren, levert de gemeente Enschede de meeste teams af. Maar liefst een kwart van de deelnemers, waaronder Avanti Wilskracht, Achilles Enschede, GVV Eilermark en Rigtersbleek.

De gemeente Hengelo levert 3 verenigingen af. Juliana '32, HVV Tubantia en Wilhelminaschool. De Hof van Twente & Haaksbergen komen met beide 2 teams. GFC & SVO Twickel (SVO Twickel is een samenwerking tussen de Deldense vereniging Rood Zwart en sv Delden) en Bon Boys & Hoeve Vooruit.

De overige 5 verenigingen zijn Excelsior '31 (Rijssen), vv DETO (Twenterand), fc Berghuizen (Oldenzaal), Oranje Nassau (Almelo) en de Tukkers (Tubbergen).

Speeldata

De heren zullen het toernooi beginnen op 23 oktober en de dames zullen een week later starten op 30 oktober. Kijk voor de speeldata en meer info op www.tukker-cup.nl