Terugblik ‘aftrap-bijeenkomst’ trainers en leiders jeugd onderbouw

Afgelopen vrijdagavond was de ‘aftrap-bijeenkomst’ gepland voor de leiders en (keepers)trainers van de jeugd onderbouw (JO7 tot en met JO13). Veel leiders en trainers waren aanwezig, mooi om te zien!

Doel van de bijeenkomst vanuit de commissie VTZ jeugd onderbouw was om de aanwezigen van zoveel mogelijk informatie te voorzien voor de start van de eerste wedstrijden. En naast het delen van informatie, hopen we met het organiseren van deze bijeenkomst ook een onderlinge samenwerking te laten ontstaan, waardoor we elkaar dit voetbalseizoen ook makkelijk(er) zouden kunnen vinden, als we elkaar nodig mochten hebben.

Onder leiding van Erwin Rouweler werden allerlei onderwerpen besproken, zoals doelstellingen, ontwikkelingen en spelregels, gemaakte keuzes, het coachen van teams, de ontvangst van tegenstanders etc. etc. en er konden uiteraard ook vragen gesteld worden door de aanwezigen. De bijeenkomst werd afgesloten met een drankje.

We hopen in deze ‘aftrap-bijeenkomst’ de aanwezigen goed te hebben voorbereid op het nieuwe seizoen. Wij kijken als VTZ onderbouw in ieder geval positief terug op de avond, iedereen bedankt voor de aanwezigheid en interactie en uiteraard heel veel succes en plezier gewenst in het nieuwe voetbalseizoen!

Commissie VTZ Jeugd Onderbouw

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en binnen

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen en binnen

(bron: www.wvv34.nl)