Thijs Blanken boert goed; opgeven kan tot zaterdag 15 september, 18:30 uur

De teamselectie van Thijs Blanken in de Wegdamnieuws Eredivisie, die mee doet onder de naam Mini Bennie lijkt vast te staan gezien zijn scores in de eerste twee speelweekenden. Voor de tweede speelronde op rij is hij nu lijstaanvoerder. Een tip van de redactie: Misschien moet rode lantaarndrager Brian Wegdam een keer bij de koploper op de koffie, maar dat geheel terzijde. (Stand zie bij lees meer)
Meedoen kan nog:
 

Het spel begint met een proefperiode van speelronde 1 t/m 4. Tijdens deze proefperiode kun je onbeperkt transfers doorvoeren. De beste rondescore die je behaalt tijdens de proefperiode telt mee voor het definitieve spel.
KLIK HIER.

Bij TopCoach NL 2018/2019 stel je een team samen van 18 spelers (maximaal 4 per club), op basis van een budget van € 48 miljoen.

Per speelronde verdien je punten op basis van de werkelijke prestaties van je spelers in de Eredivisie (doelpunten, assists, de nul houden, gele/rode kaarten etc.).
Je selecteert:
Tot slot voorspel je de Wedstrijd van de Week, waarmee je extra punten kunt scoren.
PROEFPERIODE: RONDE 1 T/M 4
VB 1 (wél deelgenomen aan de proefperiode)
VB 2 (niet deelgenomen aan de proefperiode)
Waardewijziging na speelronde 2
Uitzondering: een Eredivisiespeler die wordt getransfereerd naar een andere club in de Eredivisie kan in waarde stijgen of dalen, ook als deze transfer ná speelronde 2 plaatsvindt.
 
DEADLINES
Start proefperiode
Deadline team
Winterstop
Deadline speelronde
 
Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 15 september, 18:30 uur. Eens kijken wie het meeste verstand van voetbal heeft!
Sportieve groet,
WegdamNieuws.nl Hengevelde