Tim Leferink nieuwe voorzitter W.H.C.

Vincent Nollen is na de jaarvergadering gestopt als voorzitter van W.H.C. Vincent is dan 6 jaar voorzitter geweest van W.H.C. Via deze weg wil het bestuur Vincent nogmaals danken voor de afgelopen jaren.
Het bestuur heeft Tim Leferink als kandidaat gevonden om Vincent op te volgen. Nadat er geen tegenstanders waren kunnen wij Tim officieel benoemen als voorzitter van onze club.
Tim Leferink stelt zichzelf voor: 
"Ik ben Tim Leferink, 40 jaar en sinds 2,5 jaar woonachtig in Hengevelde. Ik woon aan de Bentelosestraat samen met Marloes ten Breteler en onze 3 kinderen. Hiervoor was ik woonachtig in Beckum.
Ik ben werkzaam als hoofdbedrijfsbureau bij de firma Alkondor Hengelo B.v. Naast het werk ben ik breed geïnteresseerd in allerlei zaken en ben ik graag met mijn handen aan het werk, help anderen graag voort en ga vernieuwingen en uitdagingen niet uit de weg.
Zelf heb ik in de jeugd, en later een tijdje bij de selectie, gevoetbald bij TVO in Beckum. Daarnaast heb ik jaren aan motorcross gedaan waarvan latere jaren alleen wat off-road ritten.
Enige bestuurlijke en organisatorische ervaring heb ik vanuit mijn werk en als voorzitter van de stichting Cross Sport Beckum.
De jaren dat mijn vrouw bij W.H.C in het eerste elftal keepte, ging ik meestal getrouw kijken. De vereniging is me dus niet geheel onbekend. Ik heb er zin aan mijn steentje bij te dragen de komende jaren en zoals ik ondertussen vernomen heb een enthousiast team van vrijwilligers en vereninginsmensen. En ik kijk natuurlijk uit naar de verdere kennismaking binnen de vereniging met alle betrokkenen.
Tim van harte welkom bij W.H.C. en we wensen je veel succes de komende jaren.