Tom mist op haar na de Twentse titel

Tom Stortelder kwam gisteren in Haarle 2 punten te kort om zich de kampioen van Twente mogen noemen, daar zag het aanvankelijk dit seizoen niet naar uit. Pech leek de Hengeveldse autoracer te achtervolgen, maar na verloop van tijd kwam de ommekeer. Waar een tandem tussen vader en zoon toe kan leiden is maar weer eens gebleken. Afgelopen week in Markelo bijvoorbeeld, daar leek de auto rijp om opgeladen te worden richting garage aldus Tom. Vader Han zag echter nog een mogelijkheid. Een van de vriesdoppen knapte eraf, kneedbaar ijzer bleek het ei van Columbus en Tom reed zich die dag in Markelo alsnog in de punten en bleef daardoor in de race voor het kampioenschap. De 2e plek, in zowel het Twentse als het Gelderse (RAMO) kampioenschap bleek uiteindelijk het eindstation.
Tom, hoe kijk jij terug op het seizoen en wat zijn je plannen voor komend jaar?

Tom heeft fans in alle leeftijden, ook Esmee is er maar druk mee!

“Na zo’n slechte seizoenstart had ik niet durven dromen dat ik op het einde van de rit nog kans zou kunnen maken op de titel. Wat de toekomst betreft, ik ga in ieder geval voor een nieuwe auto om in april mee aan de start te verschijnen voor het nieuwe seizoen. Wat deze kans betreft dank ik bij voorbaat al mijn sponsoren, zonder hen was dit absoluut niet mogelijk geweest! Zondag kwam er zelfs nog een spontane aanmelding bij, top! Wat dat betreft, mochten er zich nog sponsoren willen melden, graag! Daarmee hoop ik te gaan rijden voor het Nederlandse kampioenschap, maar laat 1 ding helder zijn: 

Zonder pa geen NK!

Ik hoop dat de omstandigheden gunstig uitvallen zodat hij er ook komend seizoen weer bij is!
Via deze weg wil ik tevens Jochem Eelderink bedanken voor de prettige samenwerking in de afgelopen periode. Samen met hem vormden we equipe Stortelder/Eelderink en daarmee hebben we toch een topseizoen gedraaid!"

Esmee en oom Tom, dit is een goed stel hoor!


Tot volgend jaar!