Try out Walking Football groot succes! Deelnemers gezocht!

Afgelopen maandagavond heeft op Sportpark Ruperts Erve een eerste training plaatsgevonden van Walking Football. Walking Football is een nieuwe voetbalvorm voor senioren, die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn. De KBO in Hengevelde was op zoek naar een vorm van bewegen voor haar leden en kwam het, in Nederland sterk groeiende, Walking Football tegen. Het contact met W.V.V.'34 werd gelegd en dit resulteerde in een try-out afgelopen maandagavond, waarvoor grote belangstelling was. Met Paul Wegdam als organisator hebben 12 mannen met groot enthousiasme een eerste training gevolgd. Daarna is dan ook meteen besloten dat hier toekomstmuziek in zit en dat deze vorm van bewegen een vervolg gaat krijgen in Hengevelde.

Het zou uiteraard erg mooi zijn als dit meteen kan met een grote groep mannen, dus heb je hiervoor belangstelling of wil je meer informatie, neem dan contact op met Paul Wegdam, telefoon 06-30677563 of kijk of de website van de KNVB voor meer informatie: www.knvb.nl/doe-mee/voetbalvormen/walking-football

W.V.V.'34 is blij met deze mooie nieuwe vorm van bewegen voor senioren en wenst de (toekomstige) Walking Football mannen alvast veel succes en spelplezier!