Uitnodiging WVV ’34-familiedag op 16 augustus

Evenals voorgaande jaren staat aan het eind van de zomervakantie, vlak voor de start van het nieuwe voetbalseizoen, de jaarlijkse WVV’34-familiedag weer op de agenda. Iedereen die op de een of andere wijze bij WVV ’34 betrokken is of zich bij WVV '34 betrokken voelt is op zondag 16 augustus van harte welkom op sportpark het Ruperts Erve.De dag begint rond 10.00 uur 's morgens met een uitgebreid ontbijt, waarna om 11.00 uur het voetbaltoernooi zal starten.Teams van minimaal 7 personen kunnen zich inschrijven op bijgevoegd deelnameformulier.Als elke speler naam, geslacht, leeftijd en actief of niet (meer) actief voetballer invult kunnen we de handicap per team bepalen waardoor een zwakker team bijvoorbeeld met een voorsprong start tegen een sterker team.Een team met een lage waardering kan het toernooi dus ook winnen!Dus zoek en stel je eigen team samen, verwerk dat op bijgevoegde strook en mail de opgave en inlichtingen kun je contact opnemen met Tonnie Wegdam (06 307 370 39) of mailen naar

info@twegdam.nl.   Hieronder het deelnameformulier:

Om het familiedag karakter wat extra aandacht te geven is het inschrijven van teams bestaande uit alleen maar jongens van dezelfde leeftijd niet toegestaan ! Wij willen graag teams met een grote willekeur aan leeftijd en man/vrouw karakter.

De opgave moet uiterlijk op woensdag 12 augustus binnen zijn. Op de dag zelf worden de speelschema's, de waardering van elk team en andere mededelingen bekend gemaakt. Rond de klok van 15.00 uur zal het toernooi afgelopen zijn. Aansluitend daarop eindigen wij de gezellige dag onder genot van een hapje en een drankje en zullen de prijzen worden uitgereikt. We rekenen op een grote deelname en veel toeschouwers. Van onze kant zullen we zorgen voor een gezellige dag en mooi weer.

Dus zoek en stel je eigen team samen, verwerk dat op bijgevoegde strook en mail de opgave naar:  

                                 info@twegdam.nl

Let op de - t - in het emailadres, die word wel eens vergeten !

Voor inlichtingen kun jecontact opnemen met Tonnie Wegdam (06 307 370 39).