Vandaag beachtennis op het marktplein te Hengevelde

Maar liefst 150 kubieke meter zand leverde loonbedrijf Geurs geheel belangeloos af naast de HET tent! “Ik wist niet wat ik mij er bij voor moest stellen, maar wat is dit leuk werk zeg!”aldus 1 van de voetballers van het 1e elftal van WVV’34 zaterdagmiddag . (Die spelen morgen om 11.30 thuis tegen Juventa red.)

Emily Kuipers namens de jeugdcommissie van de Wegdamse Tennis Club WTC: “We hebben 29 teams uit onder andere Delden, Rietmolen, Bentelo en natuurlijk Hengevelde (wedstrijdschema zie bij lees meer). We beginnen om 10 uur met een gezamenlijk ontbijt gesponsord door bakkerij Nollen waarna we om 10.30 uur van start gaan met het toernooi. Rond 14.30 hopen we klaar te zijn waarna de barbecue start, gesponsord door slagerij Brummelhuis, er zijn zelfs aanmeldingen enkel voor de barbecue, ook geen probleem haha! Drankje erbij vanuit de koelwagen van de Spar die door Stefan Hemel beschikbaar is gesteld, helemaal top!”

Hoe ben je zo op het idee gekomen Emily?

“Het kwam voorbij bij mijn opleiding ALO (Sport- en Bewegingsonderwijs) en ik dacht; dat is wel een leuk idee om in Hengevelde te organiseren! We hadden op 20 teams gehoopt, dus helemaal top dat het er uiteindelijk 29 zijn geworden. Volgend jaar doen we het sowiezo weer!”