Vandaag de grote dag!

Vandaag hebben we afscheid genomen van onze oude accommodatie, de kleedkamer achter de materiaalruimte van W.V.V.’34. Na vele uren klussen door vele vrijwilligers (zowel van WVV als onze Loopgroep) hebben we vandaag het lintje door kunnen knippen van onze nieuwe accommodatie op sportpark Rupertserve. Een mooie unit met twee ruimtes, voor opslag en omkleden. Het resultaat mag er zijn.

Stichting Sport- en Gemeenschapsvoorzieningen Hengevelde (SSGH) is eigenaar van deze tijdelijke unit en verhuurt de unit aan de Loopgroep Hengevelde. Tijdens de openingswoorden van zowel Yvonne Bax (voorzitter Loopgroep Hengevelde) als Mark Tuinte (SSGH) werd gesproken over een tijdelijke kleedunit. Geen kleedkamer… maar een mobiele kleedunit. Een mooie tijdelijke oplossing die vooral door de inzet van vele vrijwilligers van zowel de loopgroep Hengevelde maar ook zeker van voetbalvereniging WVV gerealiseerd kon worden met minimale investeringen, passend bij de ambities die er zijn inzake de plannen voor de realisatie van één gezamenlijk nieuw sportcomplex met MFA voor alle verenigingen in Hengevelde.

Bennie Grefte en Lidy Hummelink

Door de SSGH is een welkomstbord aangeboden dat door Bennie Grefte en Lidy Hummelink is onthuld.

Om deze opening te vieren heeft onze activiteitencommissie een ontbijtloop georganiseerd. Voor onze Powerwalkers en Hardlopers waren mooie routes uitgezet met na afloop een heerlijk ontbijt!

Speciale dank voor onze Activiteitencommissie en alle vrijwilligers!