Vijf jaar later: Broederstrijd in Bentelo!

Het degradatiespook waande destijds rond in Bentelo: Wie bevond zich onder het doek voordat hij viel?

De laatste officiële wedstrijd tussen vv Bentelo en W.V.V.’34 dateert van 27 mei 2018. De dag dat Bentelo degradeerde met een 1-3 nederlaag tegen de buurman uit Hengevelde. Nu, vijf jaar later wist Bentelo weer te promoveren naar de vierde klasse met trainer Hamoudi Jaafil, oud speler van WVV! Voor WVV’34 scoorden destijds broer Mahmoud Jaafil (2x) en Wouter Horstink.
Hamoudi over vanavond:
“Ik heb er echt zin in!  Spelen tegen m’n broertje en vrienden, hoe bijzonder is dat? Maar voor ons als Bentelo is dit gewoon een hele mooie wedstrijd tegen een sterke tegenstander met veel klasse en goed positie spel! Wij hopen dat we voetballend iets mee kunnen komen en kunnen stunten tegen WVV. Vorig seizoen in de finale van het Hoftoernooi hebben wij weliswaar gewonnen met strafschoppen, maar tijdens de wedstrijd hebben we veel onder druk gestaan en WVV had daarin zeker twee dikke kansen. Nu spelen we 90 minuten tegen een gebrand W.V.V.’34!”

Lars  Aarnink, waarvan de moeder uit Bentelo komt: “Altijd mooie wedstrijden tegen Bentelo, de voorbereiding was tot op heden nog niet heel best. Ook met het Hoftoernooi van afgelopen zaterdag. Dus hopen vanavond het in ieder geval een stuk beter te doen. En dan over paar weken met de competitie er weer staan!”

Stan Aarnink, de broer van: “Veel zin in vanavond! De derby tegen Bentelo is natuurlijk altijd een mooi affiche. Zelf heb ik er ook veel familie zitten dus is de uitslag nog belangrijker haha! Ennatuurlijk is Hamoudi trainer en dat maakt het nog wat specialer. Voor de rest is het gewoon een bekerwedstrijd die we natuurlijk willen winnen. We zijn al een paar weken in de voorbereiding en werken toe naar de competitie. Voor vanavond gewoon een mooie derby om te spelen tegen de noabers!:

20.00 uur, Sportpark de Pol: vv Bentelo – W.V.V.’34