Vincent Oude Meijers benoemd tot Lid van Verdienste WVV’34

Tijdens de jaarvergadering van WVV’34 vorige week maandag werd Vincent Oude Meijers door voorzitter Maurice Workel naar voren geroepen. Maurice roemde de inzet van Vincent voor onze vereniging op allerlei vlakken. Vincent is lid van WVV’34 sinds 1 juli 1982. Een zilveren speld voor zijn 25-jarig lidmaatschap ontving Vincent dan ook in 2007. Een gouden speld voor zijn 40-jarig lidmaatschap volgde vorig jaar in 2023.

Sinds jaar en dag is Vincent betrokken in commissies van onze vereniging en daarvoor maakte hij jarenlang deel uit van het jeugdbestuur. Maar dat is nog lang niet alles. Vincent was coördinator van de pupillen, trainde jarenlang jeugdteams, is lid van de Club van Honderd en ga zo maar door. En moet er iets geklust of zelf verbouwd worden, ook dan vraag je bij Vincent niet mis. Meer dan genoeg reden om Vincent afgelopen maandag te benoemen tot Lid van Verdienste van WVV’34.

Vincent van harte gefeliciteerd met deze benoeming namens het bestuur, alle leden en vrijwilligers van WVV’34. Nogmaals dank voor je tomeloze inzet voor onze vereniging!

(bron: www.wvv34.nl)