Volleybalvereniging Cupido klaar voor dit seizoen

De Nevobo maakt afgelopen week bekend dat alle lopende volleybalcompetities, inclusief de Eredivisie, per direct worden gestopt. Voorzitter Veronique Beuving met de officiële reactie van volleybal vereniging Cupido:
“Vanwege de goede positie in de poule van dames 1, dames 2 heren 1 en dames recreanten B is het jammer dat de competitie nu vervroegd ten einde is. De spelers balen er ontzettend van!  De kans om zelf promotie te behalen door de laatste wedstrijden te winnen is verkeken. Natuurlijk zetten we het in perspectief met alle ellende die er is rondom het corona virus en komen we er ook wel overheen.
De volleybalbond Nevobo heeft 3 opties:
-competitie volgend jaar overspelen met dezelfde teams in de poule.
- kampioen en promotie/degradatie bepalen naar aanleiding van de standen aan het eind van eerste gedeelte van de competitie t/m december
- kampioen en promotie/degradatie bepalen op basis van huidige standen.

Wij (bestuur en ook alle spelers) zijn dus heel benieuwd welke optie het gaat worden. Alle clubs en spelers kunnen een reactie geven naar de Nevobo t/m zondag en komende week wordt de keus gemaakt...

Ondanks het feit dat we snappen dat vanwege het Corona virus de competitie abrupt is afgebroken en dat we meeleven met alle hardwerkende hulpverleners en gedupeerden, vinden we het abrupte einde wel enorm jammer.
Binnen onze (kleine) club hebben we een herenteam een damesteam, een tweede damesteam en een damesrecreanten team met zeer grote kansen op promotie (nu op de eerste of tweede plek). We hadden allemaal heel veel zin en energie voor het spelen van de laatste volleybalwedstrijden. Wij zijn als bestuur van mening dat het niet kan om zomaar voorbij te gaan aan dit seizoen en volgend jaar de competitie gewoon opnieuw te spelen. Daarvoor hebben spelers, trainers en coaches er veel teveel energie, inzet en bloed, zweet en tranen in zitten (ook van de voorgaande jaren!) De nummer 1 na het eerste deel van de competitie als kampioen aanwijzen lijkt ons heel reëel, of waar dat niet kan (ons herenteam speelt bv. 3 keer tegen de andere teams) is het hanteren van de huidige standen ook een optie.
We zijn benieuwd hoe het verder gaat!
 
Bestuur Volleybalvereniging Cupido Hengevelde”