Voorbereiding Cupido met enkele nieuwe gezichten

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is nu zo’n twee weken bezig en stond bol van de activiteiten. Van een heus trainingsweekend tot deelname aan het eigen beach toernooi op 1 september waar het zelfs eerste werd. Dynamo Neede 2 werd de dag erop met 4-0 aan de kant gezet en afgelopen woensdag stond de oefenpot tegen 3e divisionist Gemini uit Borculo op het programma, met Rowan Berg uit Hengevelde in de gelederen. Lotte Rotink:”Met als doelstelling een setje meepakken, alles werd in de strijd gegooid en er werd maar liefst met 3-1 gewonnen!” Tussen al het volleybalgeweld door begaven de dames zich nog richting Enschede om een potje te gaan glow golven en een escape room te ondergaan.
Het eerste team van de Wegdamse volleybalvereniging heeft maar liefst 3 nieuwe gezichten mogen begroeten:

Escaped from the escape room

Manou en Anne Lammersen kwamen over van Dymamo Neede omdat ze binnen hun vereniging niet meer de juiste draai konden vinden; Tijd voor een nieuwe uitdagingen en Mirthe Escher komt over van de A-jeugd en is nu een vaste waarde in dames 1.

<< Overnachten in de Marke tijdens het trainingsweekend

Vandaag was het vroeg uit de veren (vertrek om half 8!) om naar Steenwijk te vertrekken om een 1e/promotieklasse toernooi te spelen, bestaande uit 3 poules van 5. Vorig jaar werd hier geen enkele wedstrijd gewonnen. Lotte: ”Dit jaar verliep het gelukkig anders: We hebben daar vandaag 3 wedstrijden gewonnen, 1 gelijk en 1 verloren. Dit leverde een mooie 3 plek op! Met als prijs een mooie waarde check voor (hetzelfde) potje glowgolf en escape room in Enschede!

Volgende week staat alweer het volgende volleybal weekend op het programma: zaterdag een driekamp in Beltrum en zondag een toernooi in Enschede. Support is altijd welkom!”