Voorjaarscyclus van Meidenvoetbalschool Twente trainer WVV 1 gestart

“Het jaar 2016 is al weer begonnen en op 11 maart 2016 starten we al weer met de eerste 7 van de tien opeenvolgende vrijdag te trainen” aldus de hoofdtrainer van WVV’34 Joost du Gardijn. “Vervolgens is het meivakantie en is er geen training, gevolgd door de laatste drie trainingen eindigend op vrijdag 27 mei. Er zijn inmiddels 33 aanmeldingen. Afgelopen jaar zaten we met 54 meiden vol, maar dit jaar kunnen we uitbreiden naar 65 meiden, dus wacht niet te lang met opgeven via de website www.meidenvoetbalschooltwente.nl. Nieuw zijn dit jaar de Minisoccerbal-trainingen die we invoeren als techniekvorm. In de jeugdacademy van onder andere FC Twente wordt hier al veel mee getraind. Verder zullen er bij onze trainingen weer dezelfde trainers aanwezig zijn, zoals Larissa Wigger, Felicia van Jaarsveld, Hamoudi Jaafil, Milan Lok en ook een aantal nieuwe trainers, die binnenkort voorgesteld gaan worden

We zullen dit jaar met meiden werken die er in het najaar al bij zijn geweest en met hen doorontwikkelen in de techniek, balvaardigheid, kijken over de bal en nog veel meer aspecten. De grote groep nieuwe aanmeldingen worden ingedeeld, net als in het najaar, op basis van leeftijd en nivo.

Nieuw zijn dit jaar de Minisoccerbal-trainingen die we invoeren als techniekvorm. In de jeugdacademy van onder andere FC Twente wordt hier al veel mee getraind.

Verder zullen er bij onze trainingen weer dezelfde trainers aanwezig zijn, zoals Larissa Wigger, Felicia van Jaarsveld, Hamoudi Jaafil, Milan Lok en ook een aantal nieuwe trainers, die binnenkort voorgesteld gaan worden.

Net als in het Najaar zullen ook op verschillende momenten de met ons samenwerkende scouts en trainers van de KNVB op en rond het veld bij Rigtersbleek aanwezig zijn.

De trainingen beginnen dus op 11 maart, maar op vrijdag 19 februari hebben we gratis, open training voor iedereen de kennis wil maken met de eerste Meidenvoetbalschool in Twente. De training duurt dan van 17.15 uur tot 18.15 uur. Vanaf 11 maart beginnen we om 17.00 uur en dan stoppen we om 18.15 uur. De kosten van de tien trainingen zijn net als vorig jaar €95,- .

We verheugen ons op je aanmelding en het meetrainen bij Meidenvoetbalschool Twente.
Meer informatie kun je krijgen via 06-22748605 en www.meidenvoetbalschooltwente.nl