Vv Bentelo KAMPIOEN!

Na de degradatie op zondag 27 mei 2018 is voetbalvereniging vv Bentelo terug in de 4e klasse. In de 88e minuut was het jeugdspeler Teun Hof die heel Bentelo in extase bracht, inclusief trainer Hamoudi Jaafil!

Dat er veel spanning op deze wedstrijd zat moge duidelijk zijn, maar ondanks dat was het Bentelo wat de klok sloeg met verzorgd voetbal en patent op de tweede bal.

VV ’t Centrum zette daar weinig tegenover, het eerste schotje was in de 26e minuut van een meter of 20. De ruststand was 0-0, de spanning om te snijden: Er moest immers gewonnen worden om de titel binnen te slepen!

Tweede helft
Amper uit de kleedkamer of Bentelo kwam een op een met de keeper, helaas. In minuut 55 een grote kans na een hoekschop. Deed Centrum dan helemaal niets?
Zeker wel, zij het spaarzaam De keeper van Bentelo was in de 55e minuut de reddende engel met een fabuleuze redding!

In de 76e minuut werd er nog een doelpoging van de blauwen van de lijn gehaald en een doelpunt afgekeurd vanwege buitenspel: Het nagelbijten op de bank, op de tribune en langs de lijn begon steeds grotere vormen aan te nemen.

Held
En daar was Teun Hof in de 88e minuut met misschien wel het moment van zijn leven! De ontlading was groot!