W.V.V.’34 beleeft tumultueuze slotfase

W.V.V.’34 heeft vanmiddag op eigen veld een pijnlijke nederlaag geleden tegen Saasveldia: 2-3.
De wedstrijd was op voorhand al vuurwerk, zie het filmpje onder. Maar ook in de wedstrijd kwam de thuisploeg fel uit de startblokken. Het maakte de opbouw bij Saasveldia nagenoeg onmogelijk door hoog te durven blijven staan. Dit werd afgewisseld met het moment van druk kiezen rond de middellijn. De gasten daarentegen wachtten af op eigen helft hopend op een foutje. Deze kwam er bijna na een misverstand in de defensie maar keeper Kevin Smit kon het herstellen.

Dat gold niet in de 32e minuut; Kevin liet een voorzet los waardoor deze van dichtbij ingetikt kon worden. Kort voor rust kregen de groen gelen voor de tweede keer het deksel op de neus, in plaats van de bal weg te werken werd er tegen een tegenstander aangeschoten waarna de bal wederom eenvoudig binnengetikt kon worden.
Ruststand 0-2.

De sfeeractie georganiseerd door WVV 2

Na de thee was het Saasveldia dat achterover leunde, in de zetel met een 2-0 voorsprong. W.V.V.’34 stelde daar weinig tegenover, het werkte hard maar creëerde weinig. Tot de 63e minuut! Uit een perfecte voorzet van Randy Smit kopte Stan Aarnink de bal uitermate koeltjes diagonaal binnen.
Even later was het toch ook weer Kevin Smit dit W.V.V.’34 in de wedstrijd hield met een fabuleuze redding een op een duel.
De laatste 20 minuten werd het een ware vecht wedstrijd waarin WVV ook nog ontsnapte aan een strafschop na een ogenschijnlijk duidelijke overtreding van de Hengeveldse doelman.
Er werd gevochten voor iedere meter, en de thuisploeg leek beloond te worden.

In de extra tijd leek Tom Brummelhuis een punt te redden voor WVV door een rake kopbal, zie onder, Maar niets bleek minder waar. In de extra tijd van de extra tijd ging er weer van alles fout in de achterhoede wat resulteerde in een terugspeelbal die werd opgepakt door Kevin. De daaropvolgende vrije trap betekende de nekslag voor W.V.V.’34.

W.V.V.’34 – Saasveldia 2-3

Doelpunten Stan Aarnink en Tom Brummelhuis.

Kevin Smit-Martijn Baas-Gijs Brummelhuis-Wouter Roescher-Tom Brummelhuis-Robin Rikkert-Stan Aarnink-Bas Assink (’58 Dani Morsink)-Randy Smit (’71 Wouter Horstink)-Gijs Pierik-Lars Aarnink (’79 Thomas Wegdam)