W.V.V.’34: “Punten pakken om bovenin mee te blijven doen”

De eerste 5 ploegen ontlopen elkaar nauwelijks dus iedere wedstrijd is belangrijk wil je mee blijven doen in de top van het klassement. Nu was de thuiswedstrijd van afgelopen seizoen een van de grootste teleurstellingen en achteraf een peperdure nederlaag.
“In de extra tijd van de extra tijd ging er weer van alles fout in de achterhoede wat resulteerde in een terugspeelbal die werd opgepakt door Kevin. De daaropvolgende vrije trap betekende de nekslag voor W.V.V.’34”, schreven we destijds.

Wat moeten jullie doen om herhaling te voorkomen tegen jouw Saasveldia? Robin Rikkert:
“Ik denk dat we moeten spelen zoals de eerste twee wedstrijden na de winterstop. Dat betekent dat we de kansen die we elke wedstrijd creëren ook daadwerkelijk benutten. De laatste twee wedstrijden, speelden we hierdoor gelijk. Daarnaast moeten we ook weer punten pakken om mee te kunnen blijven doen bovenin. Saasveld zal er ook alles aan doen om drie punten mee te nemen, dus ik verwacht een leuke en interessante wedstrijd. Saasveld kennende komen er altijd wel supporters mee naar uitwedstrijden, altijd leuk om ze weer te zien. Mijn ouders komen dan ook altijd kijken en die zijn dan uiteraard gewoon voor Saasveld”.