W.V.V.’34 thuis tegen RSC: “Afgelopen zondag oogde het niet zo overtuigend’

Een week. Zolang mocht WVV’34 zich koploper van de derde klasse A noemen. De ploeg won het inhaalduel in Beckum tegen TVO met 2-0 en kwam samen met Barbaros aan kop. Maar daarna ging het team onderuit tegen Vogido. Dit seizoen hoopt de ploeg wél een prijs te pakken. Op basis van de thuiswedstrijd tegen VOGIDO, (4-1 winst) was de wedstrijd van afgelopen zondag dan ook een behoorlijke teleurstelling. (3-1 nederlaag).

W.V.V.’34 speelt morgen om 14.00 uur de thuiswedstrijd tegen RSC uit Rossum. WVV’34 eindigde vorig seizoen als vierde in de derde klasse A. Een mooie klassering, maar de ploeg stond aan het einde van de rit met lege handen.  RSC is misschien wel de verrassing van dit seizoen, wat moet WVV brengen volgens jouw om de tweede periode binnen te halen?

Wouter Horstink: “Afgelopen zondag oogde het niet zo overtuigend als in de meeste van onze wedstrijden dit seizoen. RSC is een stugge ploeg met een aantal goede spelers en doet het heel goed dit seizoen. Dus we kunnen onze borst nat maken. Op papier is het natuurlijk een mooie affiche gezien de ranglijst en periodestand. We moeten zorgen dat we als team zondag met 120% inzet en passie gaan spelen. En dan hebben we de meeste kans om de drie punten in Hengevelde te houden”.

Tom Grobben op 15 mei 2022 tegen RSC; met 2-3 verloren

W.V.V.’34 heeft in de uitwedstrijd tegen RSC uit Rossum met 1-1 gelijkgespeeld na een 0-0 ruststand, maar ging met een kater terug richting Hengevelde. Remi Leferink:
“Typisch een potje waarbij je uit één van de spaarzame kansen op voorsprong moet komen, zodat RSC naar voren moet. Helaas maakten wij een fout, waardoor zij in een zetel kwamen. We maakten de zeker terechte gelijkmaker, maar na een rode kaart voor ons zat er niet meer in dan een gelijkspel. Overwicht op het veld moeten we zoals vandaag uitdrukken in de score. De eindpass was vaak net niet goed genoeg, wat resulteerde in veel cornerballen, waar we ook geen resultaat uit haalden”.

W.V.V’34 heeft de laatste thuiswedstrijd tegen RSC,  op 15 mei 2022 tegen RSC met 2-3 verloren. Tegen middenmoter RSC werd het 2-3, nadat het bij rust nog 2-1 stond voor de thuisploeg. De groengelen hadden het gehele duel het overwicht, maar wisten de vele kansen niet om te zetten in een overwinning. RSC speelde erg verdedigend en gokte het op de tegenaanval, hetgeen deze keer goed uitpakte en de roodhemden zelfs nog de overwinning bezorgde in de slotfase.