Doelpuntrijk gelijkspel W.V.V.’34 in Delden

W.V.V.’34 begon moeizaam aan de uitwedstrijd tegen sv Delden met enkele goede mogelijkheden voor de thuisploeg. Het was echter Hamoudi Jaafil die de op wonderschone wijze score opende uit een vrije trap (KLIK HIER voor het filmpje van Jelle Vogt). Het was het eerste officiële doelpunt van de aanvaller sinds zijn treffer bij Emos uit op 10 mei 2018 dat W.V.V.'34 de titel in de vierde klasse bracht. In de 38e minuut maakte sv Delden gelijk met een poeier van buiten het 16 metergebied wat meteen de ruststand betekende.
Na de thee kwamen de Hengeveldenaren al snel op achterstand, het was Tom Brummelhuis die na een corner vanuit de rebound de 2-2 binnenkopte. Sem Kuipers bracht W.V.V.'34 zelfs op voorsprong, het was echter niet genoeg om de drie punten mee te nemen naar Hengevelde. In de slotfase werd de eindstand via een strafschop veroorzaakt door Gijs Brummelhuis nog 3-3.
Trainer Roy Workel:


Randy Smit oog in oog met de Deldense doelman

 “Ja, drie tegendoelpunten. Maar moet wel zeggen dat Delden geen verkeerd elftal heeft. We probeerden bij vlagen goed te spelen en komen er ook wel goed door. Delden kreeg mogelijkheden op momenten dat wij balverlies leden in de as of bij breedteballen. We moeten met elkaar gewoon zo door gaan, zorgen dat we fitter worden en dan komt alles wel goed.”

Ook bij deze corner is de maker van de 2-2  in aantocht