W.V.V.’34 6 wint opnieuw Paul Wegdam toernooi

Zondagochtend om 9 uur vervolgde het Paul Wegdam Toernooi op de Hengeveldse voetbalvelden. Deze zondag stonden de wedstrijden W.V.V.’34 7 (de Koninklijke) tegen W.V.V.’34 5 en W.V.V.’34 6 tegen W.V.V.’34 8 op het programma.

W.V.V.’34 7 maakte nog kans op de titel maar kwam al snel op een 2-0 achterstand. Hierdoor werd het duidelijk dat de winnaar van het toernooi uit de andere wedstrijd zou komen. Bij de rust stonden W.V.V.’34 8 en W.V.V.’34 6 op gelijke hoogte met een stand van 0-0. W.V.V.’34 8 had genoeg aan een gelijkspel maar kon dit niet vasthouden. Jord Bouwmeester scoorde in de tweede helft tweemaal waarmee W.V.V.’34 6 zich net als de voorgaande edities uit mocht roepen tot de winnaar van het toernooi.

Uitslagen wedstrijden:
W.V.V. ’34 6 – W.V.V. ’34 8: 2-0
W.V.V. ’34 5 – W.V.V. ’34 7: 6-0

Eindstand:
1. W.V.V.’34 6: 6 punten (onderling resultaat)
2. W.V.V.’34 8: 6 punten
3. W.V.V.’34 5: 3 punten (onderling resultaat
4. W.V.V.’34 7: 3 punten

Onderling resultaat van de wedstrijden is zowel bij plek 1/2 als bij plek 3/4 beslissend geweest.