W.V.V.’34 blijft maar winnen, Kevin Smit uitblinker

W.V.V.’34 wist een zeer matige wedstrijd op een nog matiger speelveld (lees slecht) om te zetten in een 1-2 overwinning. De opdracht bij WVV was helder gezien het spelbeeld; Op zo’n slecht veld is voetbal van achteruit niet mogelijk dus zo snel mogelijk lan‪g met die bal. Toch kwamen de Hengeveldenaren al vroeg op achterstand. Na 13 minuten viel de 1-0 door een slippertje, op het middenveld wilde rechtsachter Martijn Baas voor de man komen en liet de tegenstander weg draaien. De 1-1 liet echter niet lang op zich wachten en viel in de 22e minuut door de man in vorm Randy Smit met een prachtige schuiver in de verre hoek. Het was Wouter Horstink die goed doordekte op de centrale verdediger en vervolgens Mahmoud Jaafil bij de 2e paal op de wenken bediende waarmee de 1-2 eindstand al na 28 minuten op het scorebord stond.
De tweede helft werd er een voor de uitblinkende doelverdediger Kevin Smit, trainer Roy Workel: ”Kevin heeft ons in de tweede helft op de been gehouden met enkele fabuleuze reddingen. Na de thee was het misschien niet goed van onze kant maar met een boel werklust hebben we de wedstrijd over de streep weten te trekken!”

In d.e tweede helft hebben de groen gelen nagenoeg niets weten te creërende, dat kon men van vv Reünie niet zeggen. Met enkele ‘glanzparade’s’ van keeper Kevin Smit boekte WVV een belangrijke overwinning in Borculo.

W.VV.'34  heeft in 2019 vijf van de zes wedstrijden in winst om weten te zetten!

Wouter Horstink,  belangrijk bij de 1-2

De maker van de 1-1 Randy Smit