W.V.V.’34 blijft ongeslagen maar: “De goal wou simpelweg niet vallen”

W.V.V.’34 heeft vandaag in de uitwedstrijd tegen RSVC uit Rossum met 1-1 gelijkgespeeld na ene 0-0 ruststand, maar ging met een kater terug richting Hengevelde. Remi Leferink:
“Typisch een potje waarbij je uit één van de spaarzame kansen op voorsprong moet komen, zodat RSC naar voren moet. Helaas maakten wij een fout, waardoor zij in een zetel kwamen. We maakten de zeker terechte gelijkmaker, maar na een rode kaart voor ons zat er niet meer in dan een gelijkspel. Overwicht op het veld moeten we zoals vandaag uitdrukken in de score. De eindpass was vaak net niet goed genoeg, wat resulteerde in veel cornerballen, waar we ook geen resultaat uit haalden”.

Trainer Niki Leferink
“De trainer van de tegenstander gaf net aan dat alles voor hen de goede kant is opgevallen. In de eerste helft was het eenrichtingsverkeer waarbij zij na 43 minuten voor het eerst een schot losten. Wij hadden op dat moment alt 10 corners en heel veel schoten die geblokt werden of die de keeper weg bokste. Vervolgens ook nog eens een penalty die teruggedraaid werd. De goal wou simpelweg niet vallen. Rossum verdedigde compact op en in de 16. Op dit veld (hobbelig en lang gras) was het bijna niet mogelijk om snel en secuur aanval spel te spelen.
In de 2e helft zelfde spelbeeld tot dat ene moment.  Die ene lange bal achter de verdediging zorgde ervoor dat de wedstrijd op z’n kop stond, 1-0 achter.
WVV bleef het spel maken. Na eerst al een bal op de lat van Rikkert viel de meer dan terechte gelijkmaker. Wij bleven aanvallen,  maar 10 minuten  voor tijd kreeg Lars Aarnink een veel te zwaar gestrafte rode kaart. Daarna probeerden beide ploegen nog wel wat maar bleef het 1-1”.

Lars Aarnink nog in de wedstrijd

Rode kaart Lars Aarnink
Lars: “Het was een duel rond het 16 metergebied bij RSC en de bal sprong van mijn voet. Een speler van RSC was net wat eerder bij de bal en hierdoor raakte ik hem tegen de schenen. Met een bult kabaal van zijn kant trok hij de scheids net over de streep om een directe rode kaart te geven”.

Je ging voor de bal of voor de man?
“Ik ging voor de bal”.

De doelpuntenmaker
Het enige Wegdamse doelpunt kwam van de voet van rechtsachter Martijn Baas waarvan de doelpunten spaarzaam zijn.
“Ja! Mooi om een doelpunt mee te pikken, echter had ik liever 3 punten gehad. Lars Aarnink zijn schot werd gepareerd door de keeper, die bal was overigens niet over de lijn zei Lars. Vervolgens kon ik hem van zo’n 10 meter binnen schuiven!”