Fantastisch optreden W.V.V.’34 bij Barbaros in strijd om Tukkercup

W.V.V.’34 heeft vanavond in Hengelo voor de Tukkercup een uitstekende wedstrijd gespeeld tegen een mix van het zaterdag en zondag team van Barbaros uit Hengelo. De ene aanval was nog mooier dan de andere, beide Hengeveldse supporters hebben dan ook volpop genoten vanavond.
WVV zette 90 minuten lang hoog druk tegen een prima spelende tegenstander die het daar duidelijk moeilijk mee had. De kansenverhouding over 90 minuten was misschien wel zeven tegen nul. Daarbij opgeteld: Twee doelpunten van Gijs Pierik werden afgekeurd waarbij vriend en vijand twijfelden of het wel buitenspel was. De verdiende 0-1 viel uiteindelijk in de 73e minuut!


Randy Smit met 2 doelpunten de matchwinnaar

De voor zijn zwager Remi Leferink ingevallen Imco Stortelder stuurde op de linkerflank Tom Brummelhuis diep. Na een geweldige rush van Tom wist hij Sem Kuipers op 7 meter van het doel te vinden, deze schoot van dichtbij goed in en WVV nam de leiding.

<<Veelzeggend?

Kort daarop viel de 0-2; Hoog druk zetten leverde balbezit op, een prima actie van Lars Aarnink volgde door het hele veld over te steken. Hij bereikte Randy Smit die vervolgens koel wist af te ronden.

De 0-3 was wederom het resultaat van hoog druk zetten, daarna kwam de bal bij Randy Smit die vervolgens verwoestend uithaalt! Via de onderkant lat bolde het net!

W.V.V.’34 oogde vanavond topfit, speelde gedurfd van achteruit met een hoog baltempo en hoge balsnelheid. Lopende middenvelders en volop beweging voorin. WVV lijkt nu al klaar voor de competitie!


Tom Brummelhuis, belangrijk bij de openingstreffer