Gelijkspel tegen Fleringen voelt als nederlaag: “Hier hebben we niks aan”

W.V.V.’34 heeft vandaag met 2-2 gelijkgespeeld tegen Fleringen. In eigen huis kwam de thuisploeg al na zes minuten op voorsprong door een fraaie treffer van Stan Aarnink. Tom Grobben zette de bal vanaf rechts voor en Stan Aarnink schoot knap in de korte hoek binnen. Een simpele middag lag in de lijn der verwachting voor W.V.V.’34, maar enkele minuten later was het een opbouwfout van Tom Grobben die de alerte Bram Meen in stelling bracht. Met een fraaie krulbal bracht hij de gasten op 1-1. Een lastige middag volgde.

Fleringen werd op deze manier in het zadel geholpen en hoewel W.V.V.’34 hoger druk bleef zetten dan de gasten en hier ook kansen uit kreeg, was ook Fleringen meerdere malen gevaarlijk. Voornamelijk door fouten van W.V.V.’34 kwamen de gasten in balbezit, waar ze over het algemeen efficiënt mee omgingen.

Na rust was het spelbeeld hetzelfde als voor rust. Wederom was het een persoonlijke fout achterin die een treffer voor Fleringen (en opnieuw door Bram Meen) inleidde. Routinier Bas Assink kopte een bal te kort terug op Kevin Smit, waar Meen als de kippen bij was om het af te straffen. 1-2.

Alle zeilen moesten bij voor de ploeg van Niki Leferink om het vege lijf te redden, en dat lukte enigszins. Remi Leferink kopte twintig minuten voor tijd de gelijkmaker binnen. De thuisploeg ging nog op jacht naar de winnende, maar zover kwam het niet. Het bleef bij 2-2 waardoor de ploegen beiden met een punt van het veld stapten.

Doelpuntenmaker Remi Leferink baalde dan ook flink na afloop, voelt het als een nederlaag? “Dit voelt zeker als een nederlaag, we begonnen rommelig, toch scoorden we vrij snel de 1-0 uit een prima aanval. Lang hebben we er niet van kunnen genieten, een foute terugspeelbal resulteerde in een schietkans en de gelijkmaker. De tweede helft gingen we vol goede moed op zoek naar goals, maar hij viel door een inschattingsfout aan de verkeerde kant. Na de 2-2 twintig minuten voor tijd hebben we te weinig gecreëerd om de overwinning binnen te halen. Hier hebben we helemaal niks aan.”

Even lachen naar het vogeltje, of naar Clemens natuurlijk...